Actie: kickstart your new year Schrijf je nu in en sport tot 2 maanden gratis & gratis inschrijving. De laatste week!
Direct inschrijven

Conditie

Lichamelijke conditie bepaald hoe fit iemand is. Vaak wordt hier ook wel het fysieke uithoudingsvermogen om intensieve inspanning lang vol te houden. Je kunt hierin ook onder andere kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, lenigheid en coördinatie van spieren in beschouwen. Personen met een goede conditie recupereren sneller na inspanning daarbij neemt de kans op blessures bij sporten af en heeft men over het algemeen een betere weerstand. Tevens verlaagd het de kans op hart- en vaatziekten en het verhoogd de stressbestendigheid.

Combat

Functional

Kracht

Krachttraining staat voor de weerstandstraining om de kracht in het menselijk lichaam en met name de spieren te verbeteren. Dit wordt gedaan met als doel om de sportspecifieke prestaties te verbeteren. Het verschil met fitness is dat bij krachttraining een specifiek doel wordt nagestreefd. Waar bij fitness de beweging vaak centraal staat. Wil je onder de leukste en nieuwste hits werken aan je Core en spieren in groepsverband dan is wellicht een van de volgende groepslessen iets voor jou

Pump

Dans

Wil je ontzettend leuke groeplessen volgen die dans combineren met fitness? Onder professionele begeleiding dans je op de leukste en nieuwste hits van vandaag. Zo is SH'BAM de perfecte manier om in vorm te komen!

Zumba

Virtueel

Wil je wel graag groepslessen volgen, maar zijn ze vaak op tijden dat jij net niet kan? Dan zijn de virtuele groepslessen de ideale keuze voor je. Je kunt ze namelijk via een flexibel tijdschema volgen en de groepslessen zo helemaal aanpassen aan jouw wensen. Een virtuele les is anders dan een live les. Er is namelijk geen live instructeur bij, maar je volgt alles via een groot scherm. Dankzij ons uitgebreide aanbod zit er voor iedereen altijd wel een geschikte les tussen. Je kunt met onze virtuele lessen aan je eigen persoonlijke doelen blijven werken en tegelijkertijd met anderen sporten, en het allermooiste van deze lessen? Ze zijn helemaal gratis. Je hebt geen upgrade nodig, maar kunt gelijk aan de slag. Mis je bijvoorbeeld net die ene live groepsles? Start dan een virtuele les op om helemaal bij te blijven op jouw gewenste moment.

Virtual Challenge

Virtual Core

Virtual dance

Virtual Fiesta

Virtual naar keuze

Virtual power

Virtual Spinning

Virtual step

Virtual yoga

Spinning

Spinning is het indoor trainen op een fiets. Tijdens een spinning training zit je op een spinningfiets, waarbij je zelf de weerstand kunt instellen. Laat je verrassen door een endurance, strength, interval les of een combinatie van deze lessen. Het uithoudingsvermogen wordt verbeterd tijdens deze leuke en toegankelijke training en er worden ook de nodige calorien verbrand. De intensiteit ligt tussen de 65% en 92% afhankelijk van de stijl van de les.

Virtual Spinning

 
Klantenservice & informatie