Sportschool Maastricht Mariaberg

Gratis dagpas aanvragen

Maastricht (Mariaberg)

Fitnessen op een unieke locatie? Kom dan sporten bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) dat is gevestigd in een voormalige parochiekerk. Het glas in lood, de gewelven en de fijne ruime opzet maken sporten in dit fitnesscentrum extra sfeervol en bijzonder. Je kan hier al onbeperkt sporten vanaf €9,95 per maand. Werk aan conditie en kracht in de goed uitgeruste functional zone of neem deel aan een van de veelzijdige groepslessen. Of kies voor een effectieve 1 op 1 training met een personal instructeur. Functioneel trainen staat in onze aanpak centraal, waardoor je doelgericht kan werken aan de resultaten die jij wilt behalen.

il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) staat bekend als expert in fitness en biedt een breed pakket aan faciliteiten. Zo kan je altijd aan je conditie werken op een manier die bij je past. Of het er nu om gaat om je krachtprestaties te verbeteren, je wilt wat fitter worden of graag wat beter in je vel zitten, onze fitnessprogramma’s bieden je voldoende mogelijkheden om op een sportieve en gezonde manier je doelen te bereiken. Doe je dat liever in groepsverband, dan zijn er op ieder niveau verschillende virtuele en live groepslessen. Of kies voor een fitnessprogramma waarbij je onder deskundige begeleiding aan de slag gaat met een maatwerkprogramma dat helemaal aansluit op jouw sportbehoeften. Vind je het juist bij individueel sporten lastig om gemotiveerd te blijven? We hebben altijd een grote variëteit aan programma’s en onderdelen waarmee we de training afwisselend en uitdagend kunnen houden.

Rondleiding

Contact

il fiore healthcenters Maastricht Mariaberg aanzicht

Adres en contactgegevens
Florasingel 31
6214 VN Maastricht
Routebeschrijving >

Klantenservice
Bekijk onze veelgestelde vragen >
Contact: Contact pagina

Openingstijden: We zijn 7 dagen per week geopend.
Bekijk hier de actuele openingstijden

Onze Club in de buurt

Wist je dat wanneer je een premium lidmaatschap hebt dat je dan bij iedere club van il fiore healthcenters kunt sporten?

banner ceramique

Voordelen van Maastricht (Mariaberg)

Meer weten? Kom eens langs in ons sfeervolle fitnesscentrum dat gevestigd is in de oude Parochiekerk aan de Florasingel 31 te Maastricht. De kerk is helemaal opgeknapt en biedt sinds 2014 alle faciliteiten van een moderne sportschool. De gunstige ligging zorgt ook voor een goede bereikbaarheid voor inwoners uit de binnenstad, Daalhof en Caberg. il fiore healthcenters heeft ruime openingstijden zodat je op vrijwel ieder moment van de dag kunt komen sporten.

Bekijk hier de vele voordelen van het sporten bij il fiore healthcenters Mariaberg

icon valuta teken

Sporten al vanaf €9,95

il fiore healthcenters vind het belangrijk dat sporten niet duur hoeft te zijn en toegankelijk gemaakt moet worden voor iedereen. Daarom bieden wij een lidmaatschap al aan vanaf €9,95.
Benieuwd? bekijk hier de lidmaatschap >>

icon klok

Ruime openingstijden

Altijd al graag willen sporten maar je werkuren werken niet mee? Met onze ruime openingstijden is er altijd wel een moment om te sporten.
Bekijk hier onze ruime openingstijden >>

icon hoofd met headset

Live groepslessen

Onder begeleiding van gecertificeerde groepsles instructeurs train je samen in live groepslessen. Van starter tot gevorderde wij hebben de groepsles voor jou.
Benieuwd naar onze groepslessen? >>

icon scherm

Gratis Virtuele lessen

Wil je toch graag groepslessen volgen maar dan door een aangewezen dag en tijd die jou uitkomt? Probeer eens een van onze gratis virtuele spinning/groepslessen.
Benieuwd naar onze virtuele lessen? >>

Gratis dagpas

Ben je al lid bij ons? Meld je dan bij de receptie voor een gratis proefles. Ben je nog geen lid en wil je onze faciliteiten eerst uitproberen? Vraag dan nu een gratis dagpas aan!

Gratis Dagpas aanvragen

Groepslesrooster

il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) biedt een groot diversiteit van lessen aan en zorgt altijd voor een goede aansluiting op je doelstelling. Zo zijn er lessen om je conditie te verbeteren, kracht op te bouwen, lichaam en geest te stimuleren of juist lessen die gericht zijn op choreografie of het versterken van je gewrichten. Het groepsverband en de muziek nemen je mee naar een andere dimensie, zijn zeer effectief en hebben een hoog ‘fun’-gehalte. Bekijk alle lessen >

Download groepslesrooster

Door middel van onze Upgrades kun je jouw basis lidmaatschap eenvoudig uitbreiden! Je kunt deze Upgrades gemakkelijk en snel aan en uit zetten in je persoonlijke Member Area waardoor jouw lidmaatschap altijd naar wens samen te stellen blijft.

Sporten bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg)

Werken aan het verbeteren van conditie en spierkracht kan op vele manieren, en fitness is daar een van. Maar het is wel een hele effectieve manier, omdat daarmee het hele lichaam wordt getraind. Je wordt niet alleen fitter en sterker, je werkt tegelijkertijd toe naar een gezond lichaam. Daarnaast maakt het je energieker en leniger en het wordt ook vaak ingezet om medische klachten tegen te gaan. Zo kan het een gunstig effect hebben op bloeddruk, te hoog cholesterol en diabetes, en het kan rugklachten voorkomen. De vorm van training hangt af van je doelstelling. Zo kan je met cardiofitness werken aan conditie en uithoudingsvermogen en helpt als je graag wilt afvallen. Krachttrainingen zijn weer bedoeld om spiergroepen te versterken en eventueel uit te bouwen. Omdat deze trainingen elkaar in resultaat kunnen aanvullen worden ze vaak ook in combinatie aangeboden.

Functionele training in Maastricht

Effectief werken aan conditie doen we bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) door ook functioneel te trainen. Specifieke oefeningen worden dan ingezet om ‘basis’ bewegingen beter te laten presteren. Het gaat om bewegingen waar we van nature mee zijn uitgerust en volop gebruiken; duwen, trekken, opstaan, zitten, springen, gooien, tillen en klimmen. Door hier gefocust op te trainen kunnen ze versterkt en verbeterd worden. Zo kan het programma gericht zijn op het verminderen van rug- of knieblessures tijdens voetbal of wintersport. Maar het kan ook helpen om thuis of op het werk beter bepaalde handelingen te kunnen verrichten zoals tillen. Functioneel trainen wordt altijd individueel benaderd en deskundig begeleid. Het beoogde doel is voor iedere sporter anders en de fysieke achtergrond verschilt van persoon tot persoon.

Veilig en verantwoord sporten bij il fiore healthcenters in Maastricht

Bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) staat veilig en verantwoord trainen voorop. Niet alleen doen we dat door voldoende deskundige begeleiding te bieden en trainingsprogramma’s op te stellen die bij jou passen, we zorgen er ook voor dat alle faciliteiten veilig zijn. Zo ben je verzekerd van de nieuwste hightech fitnessapparatuur en zijn onze zalen ruim en met alle nodige voorzieningen uitgerust. Ook vind je de nieuwste trends in groepslessen zodat je alles uit je workout en conditietraining kunt halen. Je kunt ook begeleid worden door een professionele personal trainer; een motiverende en effectieve methode om je persoonlijke doelen te bereiken. Door afwisseling te bieden in programma’s en continu op het gebied van fitness te innoveren, stimuleren we onze leden vaker te komen zodat ze ook steeds weer iets nieuws kunnen ontdekken in hun sport.

il fiore healthcenters Facebook

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en buiten il fiore healthcenters. Met nieuwsberichten omtrent work-out, life-style en meer. Berichten over actie's en groepslessen en ieder week een blog bericht.

 
Klantenservice & informatie