Faciliteiten

dokter die een knie buigt

il fiore healthcenters beschikt over een ruime reeks standaard faciliteiten die in elke club terug te vinden zijn! Naast onze standaard faciliteiten heeft iedere club nog een aantal extra faciliteiten.

Lees meer

Functional training

sauna met led verlichting

Effectief werken aan conditie doen we bij il fiore healthcenters Maastricht (Mariaberg) door ook functioneel te trainen. Specifieke oefeningen worden dan ingezet om ‘basis’ bewegingen beter te laten presteren.

Meer weten over Functional training

Begeleiding

uitleg over fitness apparatuur

Binnen onze lidmaatschappen is begeleiding een belangrijk onderdeel. Middels een uniek concept krijg je vanaf dag 1 de gewenste begeleiding en kun je direct jouw gratis introductieles inplannen. Daarnaast is het mogelijk om met een van onze personal trainers te trainen. Individueel sporten kan natuurlijk ook aan de hand van onze gratis trainingsschema's welke je op deze website kunt downloaden.

Meer informatie over onze begeleiding

Voordeelpas

winkelende vrouw

Bij il fiore healthcenters krijgen onze leden meer dan alleen sporten. Via het loyaliteitsprogramma van il fiore healthcenters, kun je als lid profiteren van geweldige kortingen op uiteenlopende producten en diensten. Met alle kortingen die je kunt krijgen bespaar je op je aankopen en verdien je jouw lidmaatschap makkelijk terug.

Meer informatie over onze voordeelpas

Fysiotherapie

dokter die een knie buigt

Fysio Zuyd Mariaberg is een fysiotherapiepraktijk met moderne oefenfaciliteiten binnen het beweegcentrum il fiore healthcentrum Maastricht (Mariaberg) zonder dat je hiervan lid hoeft te worden.

In onze praktijk kan iedereen terecht voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is, of dat nu door ouderdom, een blessure, ziekte, aandoening of een bijzondere omstandigheid als zwangerschap is. Al onze behandelmethoden zijn erop gericht uw lichamelijk functioneren te herstellen, te onderhouden of te verbeteren en zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van uw leven.

Fysio Zuyd Mariaberg is een moderne praktijk met een breed scala aan specialisaties. Loop gerust even binnen want de praktijk is apart van il fiore healthcenters fitness vrij toegankelijk.

Kijk snel op de website!

 
Klantenservice & informatie