Voordelen van deze club

Gratis dagpas aanvragen

icon valuta

Sporten al vanaf €9,95

il fiore healthcenters vindt het belangrijk dat sporten niet duur hoeft te zijn en toegankelijk gemaakt moet worden voor iedereen. Daarom bieden wij een lidmaatschap al aan vanaf €9,95.
bekijk hier onze lidmaatschappen >>

icon klok

Ruime openingstijden

Altijd al graag willen sporten maar je werkuren werken niet mee? Met onze ruime openingstijden is er altijd wel een moment om te sporten.
Onze ruime openingstijden >>

icon hoofd met headset

Live groepslessen

Onder begeleiding van gecertificeerde groepsles instructeurs train je samen in live groepslessen. Van starter tot gevorderde wij hebben de groepsles voor jou.
Onze diverse groepslessen >>

icon scherm

Gratis Virtuele lessen

Wil je toch graag groepslessen volgen maar dan door een aangewezen dag en tijd die jou uitkomt? Probeer eens een van onze gratis virtuele spinning en groepslessen.
Onze diverse groepslessen >>

icon functionele zone

Functional training

il fiore healthcenters brengt de nieuwste fitness trend uit America naar een locatie bij jou in de buurt. Beleef nu de echte Functional training bij il fiore healthcenters.
Functional lessen volgen >>

icon contract

Maandelijks opzegbaar

Verblijf je maar een korte periode in Nederland? Je wilt geen jaarlidmaatschap afsluiten? Dan hebben we de perfecte oplossing voor je. Het flexibel lidmaatschap, maandelijks opzegbaar maar toch onbeperkt sporten en gebruik maken van alle faciliteiten.
Onze lidmaatschappen >>

icon kluis

Gratis douchen en lockers

Natuurlijk wil je na het sporten weer fris voor de dag komen. Daarom bieden we je de mogelijkheid aan om gebruik te maken van diverse faciliteiten waaronder gratis douches. Er zijn voldoende lockers beschikbaar om al je spullen te kunnen opbergen.
Onze faciliteiten >>

icon auto

Parkeren voor de deur

Kom je met de auto? Kies dan voor de Parkeren Upgrade en geniet van het gemak van veilig voor de deur parkeren! Je ontvangt een parkeerkaart welke op naam en kenteken staat, met deze kaart in je auto kun je tijdens het sporten parkeren.
Ook parkeren voor de deur? >>

icon persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Binnen onze abonnementen is begeleiding opgenomen. Middels een uniek concept krijg je vanaf dag 1 de gewenste begeleiding en kun je direct jouw gratis introductieles inplannen aan de balie.
Ja ik wil graag begeleiding >>

icon upgrades

Verschillende Upgrades

Door middel van onze Upgrades kun je jouw basis lidmaatschap eenvoudig uitbreiden! Je kunt deze Upgrades maandelijks gemakkelijk en snel aan en uit zetten in je persoonlijke Member Area.
Kies hier je Upgrades >>

icon personal trainers

Personal trainers

Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor je op, adviseert je op het gebied van voeding en training, en helpt je met het stellen van reële doelen.
Maak gebruik van een Personal Trainer >>

icon apparatuur

Topkwaliteit apparatuur

Onze apparaten komen van de meest prominenten fitnessfabrikanten en worden naast innovatief gebruik geselecteerd op gebruikersgemak, waardoor onze apparaten makkelijk te bedienen zijn.
Onze faciliteiten >>

 

GRATIS DAGPAS

Ben je nog geen lid en wil je onze faciliteiten eerst uitproberen? Vraag dan nu een gratis dagpas aan!

Gratis Dagpas aanvragen

 
Klantenservice & informatie